Seha's Life//

Saat Detik .
Wednesday, 23 April 2014 | 00:24 | 0 Words
MISS OF THEMM So munchiee Assalamualaikum . so sorry , tapi today tak tahu kenapa sedih sangat . sedih sebab terbayang bayang dah nak habis diploma . sedih gembira semua ada . sayang nak tinggal kawan kawan yang mana dorang like family aku , oh mai sedig nyaa : ( baru baru ni pergi vacation toghtr . sangat gembira ! nanty next vacation dalam perancangan . kalau dicerita pasal kawan ni bnyk bnyk bnyk . bnyak sangat ragam . tapi biasa la tu manusia , nobadi perfect . seriesly i love moment yang kita bina . hehe . tak lupa jugak adek :/ yang mana bnyak lepak ngn aku . bnyak sangat ragam korang korang junior ni , jaga nama baik department aw sayang . sayang korang . for those people yang kuang ajaaarkkk kasi ajar cukup cukup . hahaha , no la , sabar selagi mampu . mana nak dpat kawan yang macam one family ? sesetengah je laa ade . tapi nak wak guane . manusia , okayy . hopefully kawan until jannah : )
hmm.. saat pertama langkah masuk kat kolej aku baru kenal dalm 9 orang kawan . aku masuk awal time tuh . lama lama beranak sampai 30 satu kelas... then until now , hmm tinggal dalam 21 orang . wuuu ~ banyak cabaran weh :) banyak duit pakai . dulu naik bas . skunk terpaksa cari modal beli transport sendiri .sebab ramai bangat naik bas ke kolej ==' yang paling penting , until now , kawan kawan tahu perangai maseng maseng . kteowg tak pernah gaduh besar . setakat tarek mukaa alaa perkara biasa , Just keep moving forward and don’t give a shit about what anybody thinks. Do what you have to do for you. macam trendmark , haha .No matter how good a friend someone is, they are going to hurt you every once in a while and you must forgive them for that . er . faham ndak ? sik kalau baca kene betul . haha . merapu* okayy kat bawah kat bawahh . tengokk laa ade laa sikit gambar gmbar kawan kawan beta . :)

KAwan Sekolej :)

Adek nakal nakal . haha :)

kawan kawan seperjuanagan . ! yes . :)

-Past-